דור1 משתמש מתחיל
הצטרף / הצטרפה: 25/01/10 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 1
|
נשלח בתאריך: 25/01/10 בשעה 14:19 | IP רשוּם
|
|
|
שלום לכולם,
לאחרונה קיבלתי שומת מס סופית (01) ממס הכנסה (גוש דן), על בקשת החזר שהגשתי עבור שנת 2007.
לדעתי, נפלה טעות בשומה ומגיע לי החזר נוסף.
כשהתקשרתי למשרדים, לאחר שעות של המתנה, ענה לי אדם שטען שהוא אחראי על מי שטיפל בתיק. הפניתי אליו את טענתי, אך הוא טען בתוקף שהשומה היא בסדר. גם לאחר שהוכחתי לו, בטלפון, שהם התעלמו מנושא מסוים (הפסד הון מועבר משנים קודמות) הוא טען שהכל בסדר ושאין מה לעשות. הוא הפנה אותי לראש החולייה.
ראש החולייה, כצפוי, לא עונה בכלל לטלפון.
שאלתי היא: איך אני יכול לערער על השומה? עם מי אפשר לדבר שם(אבל באמת אפשר, לא רק לקבל טלפון ושאי אפשר להשיג אותו)?
אודה לתשובותיכם המקצועיות.
דור
[email protected]
__________________ תודה,
דור
|
עמוס רואה חשבון מנהל ראשי
רואה חשבון מומחה
הצטרף / הצטרפה: 05/01/08
משתמש: מנותק/ת הודעות: 1863
|
נשלח בתאריך: 28/01/10 בשעה 23:41 | IP רשוּם
|
|
|
דור שלום,
הדרך הרצויה לפנות לפקיד השומה בסיטואציה כזו הינה בניסוח מכתב מפורט על הטעויות שנפלו לדעתך בשומה (גם אם מדובר לכאורה בשומה סופית - 01) בצירוף מסמכים על ההפסד המועבר משנים קודמות.
את המכתב רצוי להגיש במודיעין כאשר יחתימו עם חותמת-נתקבל על עותק המכתב שישאר בראשותך. במידה ולא תקבל התייחסות גם למכתב זה היינו פונים לנציבות מס הכנסה בבקשה שיבחנו את כל הטיפול בעניינך.
__________________ עמוס כץ ושות' - משרד רואי חשבון המתמחה בעריכת וביקורת דוחות כספיים לעצמאים וחברות בכל ענפי המשק, לווי עסקים ומלכרים, ייצוג במס הכנסה וטיפול בהחזרי מס לשכירים.
טל. 02-5665122 פקס. 02-5665123
|