כותב |
|
omrieilig משתמש מתחיל
הצטרף / הצטרפה: 05/08/09 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 2
|
נשלח בתאריך: 05/08/09 בשעה 15:48 | IP רשוּם
|
|
|
קיבלתי הודעה ממס הכנסה כי הם מעוניינים שאני אגיע לביקורת על מנת לבדוק דרך הקבלות המצוייות בידי את החנויות והעסקים שאיתם ביצעתי עסקים ו/או קניות
האם הדבר נשמע הגיוני?
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
עמוס רואה חשבון מנהל ראשי
רואה חשבון מומחה
הצטרף / הצטרפה: 05/01/08
משתמש: מנותק/ת הודעות: 1863
|
נשלח בתאריך: 08/08/09 בשעה 20:59 | IP רשוּם
|
|
|
omrieilig כתב:
קיבלתי הודעה ממס הכנסה כי הם מעוניינים שאני אגיע לביקורת על מנת לבדוק דרך הקבלות המצוייות בידי את החנויות והעסקים שאיתם ביצעתי עסקים ו/או קניות
האם הדבר נשמע הגיוני? |
|
|
שלום,
כן.
לפי סעיף 135 לפקודת מס הכנסה, יש לפקיד השומה סמכות רחבה ביותר לדרוש ולקבל מידע על פעילות עסקית עם לקוחות וספקים עמם אתה נמצא בקשרי מסחר, אף לקבל מהנהלת חשבונות שלך כרטיסים מלאים על הפעילות עמם.
שבוע טוב.
__________________ עמוס כץ ושות' - משרד רואי חשבון המתמחה בעריכת וביקורת דוחות כספיים לעצמאים וחברות בכל ענפי המשק, לווי עסקים ומלכרים, ייצוג במס הכנסה וטיפול בהחזרי מס לשכירים.
טל. 02-5665122 פקס. 02-5665123
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
omrieilig משתמש מתחיל
הצטרף / הצטרפה: 05/08/09 מדינה: Israel
|
נשלח בתאריך: 09/08/09 בשעה 13:45 | IP רשוּם
|
|
|
תודה רבה על התגובה המהירה.
בהמשך לביקורת הגעתי למס הכנסה לפקיד השומה והוא אמר לי להשאיר את כל הספרים שלי אצלו לביקורת אני אמרתי לו שאני משאיר רק את הקבלות הרלוונטיות מהספקים והוא אמר לי להשאיר את כל הספרים גם מה שלא רלוונטי אני שאלתי לצורך מה והוא אמר שהוא לא יודע זה ההוראות שהוא קיבל
לי העניין נראה מוזר מאוד מאחר ויש בידיי זימון כתוב לביצוע מעקב על פעולות הספקים אז לצורך מה הוא צריך את כל הספרים שלי ?
בתודה מראש על העזרה
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
עמוס רואה חשבון מנהל ראשי
רואה חשבון מומחה
הצטרף / הצטרפה: 05/01/08
משתמש: מנותק/ת הודעות: 1863
|
נשלח בתאריך: 16/08/09 בשעה 21:31 | IP רשוּם
|
|
|
omrieilig כתב:
תודה רבה על התגובה המהירה.
בהמשך לביקורת הגעתי למס הכנסה לפקיד השומה והוא אמר לי להשאיר את כל הספרים שלי אצלו לביקורת אני אמרתי לו שאני משאיר רק את הקבלות הרלוונטיות מהספקים והוא אמר לי להשאיר את כל הספרים גם מה שלא רלוונטי אני שאלתי לצורך מה והוא אמר שהוא לא יודע זה ההוראות שהוא קיבל
לי העניין נראה מוזר מאוד מאחר ויש בידיי זימון כתוב לביצוע מעקב על פעולות הספקים אז לצורך מה הוא צריך את כל הספרים שלי ?
בתודה מראש על העזרה
|
|
|
שלום רב,
בסמכותו של פקיד השומה לבקש שתשאיר את כל הספרים בנסיבות שציינת קיימת אפשרות שרוצים לבדוק גם את תיקך, במקביל לבדיקת ספקיך.
__________________ עמוס כץ ושות' - משרד רואי חשבון המתמחה בעריכת וביקורת דוחות כספיים לעצמאים וחברות בכל ענפי המשק, לווי עסקים ומלכרים, ייצוג במס הכנסה וטיפול בהחזרי מס לשכירים.
טל. 02-5665122 פקס. 02-5665123
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
margogolan משתמש מתחיל
הצטרף / הצטרפה: 06/07/10
|
נשלח בתאריך: 06/07/10 בשעה 12:14 | IP רשוּם
|
|
|
מס הכנסה אוהבים ביקורות כאלה, כי תמיד יוצא להם לתת איזה כנס יפה!
----
סיבת עריכה: הכנסת קישורים מיותרים
נערך על ידי אריאל - 06/07/10 בשעה 14:37
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|