כותב |
|
Davidgvr20 משתמש מתחיל
הצטרף / הצטרפה: 21/08/16
משתמש: מנותק/ת הודעות: 1
|
נשלח בתאריך: 21/08/16 בשעה 15:01 | IP רשוּם
|
|
|
שלום, בעתיד הקרוב אני מתכוון לפתוח עסק בשיטת מותג פרטי באמזון, הכוונה היא הזמנת מוצרים מסין ושליחתם ישירות למחסני אמזון שבארה"ב, ומשם אמזון שולחת את אותם המוצרים ללקוחות בעולם פרט ללקוחות בישראל.
השאלה שלי היא האם אני חייב להצהיר על העסק שלי בארץ? האם אני חייב לדווח למס הכנסה ו/או מע"מ לפני פתיחת העסק? כי העסק שלי לא קשור בשום צורה לארץ, יותר מזה, הכסף שמגיע מרווחי המכירות שלי באמזון נכנס לחשבון בנק אמריקאי צד שלישי והוא פיוניר, כך שבכלל הכסף לא מגיע לחשבון הישראלי למרות שניתן.
אשמח לקבל חוות דעת בנושא.
תודה.
נערך על ידי Davidgvr20 - 21/08/16 בשעה 15:02
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
עמוס רואה חשבון מנהל ראשי
רואה חשבון מומחה
הצטרף / הצטרפה: 05/01/08
משתמש: מנותק/ת הודעות: 1863
|
נשלח בתאריך: 05/09/16 בשעה 08:14 | IP רשוּם
|
|
|
שלום,
אתה חייב לפתוח תיקים ברשויות בישראל, וזאת באופן חד משמעי.
תושב ישראל חייב במס גם על הכנסות שמקורן בחוץ לארץ.
לגבי החבות במע"מ - בהחלט יתכן שחלק ואפילו כל הפעילות תהיה בשיעור מע"מ 0% או שאף לא תהיה חייבת במע"מ, אך בכל מקרה מרגע שהנך מתחיל בפעילות העסקית אתה מחויב לפתוח תיקים ברשויות.
עצם העובדה שהכסף מגיע לפיוניר (או כל שירות אחר, PayPal וכו') אינה מעלה ואינה מורידה.
תוכל לתאם פגישת ייעוץ ללא התחייבות במשרדנו בה נסביר לך על אופן ההתנהלות הנכון מול הרשויות.
__________________ עמוס כץ ושות' - משרד רואי חשבון המתמחה בעריכת וביקורת דוחות כספיים לעצמאים וחברות בכל ענפי המשק, לווי עסקים ומלכרים, ייצוג במס הכנסה וטיפול בהחזרי מס לשכירים.
טל. 02-5665122 פקס. 02-5665123
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
|
|